En la seua visita a Dénia, el candidat a Europa i el nostre secretari general han centrat la reunió en el tema tren Gandia-Dénia, tren que, a pesar del que diuen tots, sembla que només el nostre grup vol de veritat.

En efecte, és evident que PP I PSOE NO VOLEN EL TREN GANDIA-OLIVA-DÉNIA. I els alcaldes i càrrecs públics del BLOC de La Marina i la Safor, acompanyats del candidat del BLOC al Parlament Europeu, Enric Nomdedéu, han mostrat el seu malestar:
el passat dimecres, 27 de maig PP i PSOE van votar a les Corts Valencianes en contra d’una Proposició No de LLei presentada pel grup del BLOC-Compromís que reclamava l’immediat acord entre la Generalitat i el Govern de Madrid per construir el tren Gandia-Oliva-Dénia.

Mentre els representants del PP i el PSOE dels pobles de la Safor i la Marina Alta reclamen el tren Gandia-Oliva-Dénia ELS SEUS JEFES A VALÈNCIA I A MADRID voten en contra esta necessària línia de ferrocarril.

Ni Francisco Camps (PP), ni Jorge Alarte (PSOE), ni Zapatero, ni Rajoy volen el tren Gandia-Oliva-Dénia. Està clar que PP i PSOE NO van a defensar els nostres interessos.