Foto:La regidora del Bloc de Dénia Pepa Ribes


Benvolgut company / benvolguda companya,

El passat dia 14 vam celebrar Assemblea Local. En cas que no hagueres assistit, t’informe que vaig presentar la dimissió al càrrec de Secretària Local del BLOC.

Les raons d’aquesta decisió han estat motivades, bàsicament, perquè no tinc intenció de tornar a presentar-me a les properes eleccions municipals de 2011 i, per tant, he considerat pertinent deixar el camí lliure perquè les persones militants del BLOC amb ganes i amb la il·lusió suficient per encapçalar la propera llista electoral puguen, des de la direcció de la Secretaria Local, iniciar -a un any vista- la propera campanya electoral.

Segons els Estatuts del BLOC, compet a l’Executiva Comarcal la convocatòria de l’Assemblea Local Extraordinària que ha d’elegir el proper Secretari o Secretària Local (Article 91. 2. En cas de dimissió de la Secretaria Local, l’Executiva Comarcal convocarà una Assemblea Local Extraordinària per elegir-ne una de nova i informarà l’Executiva Nacional en un termini de 15 dies naturals. L’ordre del dia inclourà obligatòriament la designació de la nova Secretaria Local).

Així doncs, en breu rebrem la convocatòria de l’Assemblea Extraordinària i et recorde que estàs en el teu dret, com a militant, de presentar la teua candidatura al càrrec de Secretari o Secretària Local del BLOC.

Vull agrair a totes i a tots els que m’heu manifestat el vostre recolçament i suport al llarg d’aquestos 23 mesos la vostra aportació a un projecte polític en el qual hem cregut i pel qual hem treballat i lluitat de valent.

Rep una salutació ben cordial,

Pepa Ribes Fornés
Dénia, 15 d’abril de 2010