Els militants i les militants del BLOC de la Marina Alta es van reunir el dilluns per parlar sobre la situació del tren Gandia-Dénia. Al capdavant de la reunió van estar Eduardo Monfort, representant del BLOC a la comissió del seguiment del tren, i Dimas Montiel, candidat del BLOC per les comarques d’Alacant.

A la reunió, Monfort va explicar la situació en la que es troben les negociacions sobre el tren, i les notícies que estan arribant des de Madrid. Monfort va dir que el pla d’austeritat afectarà a moltes infraestructures de l’estat, i va advertir “des del BLOC i de la Xarxa d’Alcaldes no podem permetre que una vegada més siguem els habitants de la Marina i de la Safor els que tinguem que patir la mancança d’inversió en infraestructures”, i va recordar “que la nostra reivindicació té molts anys, i les administracions l’haurien de considerar prioritària davant d’altres”.

Per la seua part, Dimas Montiel va indicar que “el tren és una de prioritat per a BLOC-Compromís, i així ho hem demostrat amb les propostes i iniciatives que hem anat presentant a les Corts i als ajuntaments”, i va assegurar que “ara, cal estar ben atents per evitar que novament ens quedem allitats de la xarxa ferroviària, perquè això suposaria la marginació de la nostra comarca”. Montiel va aprofitar la reunió per agrair a Monfort el seu paper com a representació del BLOC dins de la comissió de seguiment del tren.