Font:portalmas.net
El portaveu del Bloc de Pedreguer, Sergi Ferrús, ha denunciat recentment la segona retallada consecutiva que el Govern Valencià ha efectuat en la subvenció a l’ Escoleta Infantil de la localitat.

Aquesta subvenció que es fa arribar per a ajudar als usuaris a poder pagar la matrícula, ha baixat, segons assenyala el nacionalista, al voltant d’un 20% a cadascú dels dos últims anys. Així, si al 2008-2009, l’ajuda va ser de 112.713 euros, un any després va ser de 88.207 i, finalment, enguany la xifra s’ha quedat en 72.300 euros.

El portaveu del bloc creu que és “lamentable” que l’alcalde anuncie que “la quota que paguen els pares es veu reduïda en un 65%, quan el cert es que la subvenció es veurà reduïda en un 18% respecte a l’any passat i un 35% respecte a fa dos cursos”.

D’altra banda, el Bloc també ha criticat la gestió diària de l’equip de govern, “per deixar passar les ajudes a la realització d’activitats culturals de foment de l’hàbit lector a les biblioteques”, si bé també assenyala que “per sort s’hi podrà interposar un recurs protestatiu de reposició en el termini d’un mes”.