La regidora de Mitjans de comunicació, la valencianista Marian Tamarit, anuncia la inauguració oficial dels nous estudis de Ràdio Pego que tindrà lloc el dia 5 de Febrer a les 12:00h.

La ubicació i accessibilitat dels nous estudis de l’emissora municipal representen un pas més enllà respecte a la comunicació entre els ciutadans. Més que mai la ràdio esta oberta al carrer i no sols en sentit figurat, ja que des de la plaça del Mercat es pot entreveure la realització de les emissions amb una proximitat quotidiana per a tothom.

La directora de Ràdio Pego, Sara Garcia.,convida a col·laborar i participar a tota la societat pegolina, en la inauguració de la nova seu de Ràdio Pego. A més a més recorda que per aquest dia 5 de febrer està organitzant-se una programació especial, marcada per la jornada de portes ofertes que tindrà lloc de 10:00h del matí a 19:00h de la vesprada.

Ràdio Pego ha fet una foto col·lectiva, en la que participen tant col·laboradors, associacions del poble així com l’equip tècnic de l’ emissora; els quals il·lustren el cartell anunciador de la inauguració de la ràdio.