Josep Rovira, del col·lectiu de Xàbia, i Dimas Montiel, de Dénia, van ser designats al Consell Nacional de dissabte adjunts a la nova executiva de la Coalició Compromís País Valencià. A la cita van acudir els nous consellers nacionals que representen als militants de la comarca en el partit.

La nova direcció del Bloc a la Marina Alta mou fitxa. Si divendres presentava les esmenes als pressupostos de la Generalitat Valenciana que han redactat els regidors de la comarca, el matí següent els membres designats al consell nacional del partit van acudir a Valencià on es decidien els representants del Bloc a l’executiva de Compromís. Es van triar 5 representants i els seus corresponents adjunts. Josep Rovira i Dimas Montiel formaran part com a adjunts de l’executiva de Compromís.

El nou secretari comarcal de Bloc-Compromís, Enric Vengut, ha destacat que “els ciutadans de la comarca han de saber que dins de Compromís els membres del Bloc de la Marina Alta tenim veu i vot, i que quan governem la Generalitat Valenciana s’haurà acabat la marginació constant a què sotmet a esta comarca el Partit Popular”. “Els actuals pressupostos del PP només destinaran 3 euros anuals per a cada ciutadà de la Marina Alta, esta és una situació que s’ha d’acabar quan abans millor”, ha afegit Vengut.