Tornem al carrer el debat del tren Gandia-Oliva-Dénia, això és, que la gent en parle, que la gent el reclame”.

Davant de l’estació de Rodalies de Gandia, la secretària comarcal de Compromís, Pepa Izquierdo, junt al secretari comarcal de la Marina Alta, Enric Vengut, han convidat la ciutadania de les dues comarques a “agafar el tren Gandia-Oliva-Dénia”, de manera simultània a Gandia i Dénia, el proper 9 de novembre. Ho han fet acompanyats de la regidora d’Oliva Imma Ibiza i la regidora-portaveu a Gandia Lorena Milvaques. Els portaveus de Compromís han repartit el bitllet per agafar el tren, en un acte per al qual han demanat dur equipatge.

trengandiadeniaMarinaBANNER

Enric Vengut ha recordat que tot just fa uns dies s’han presentat les esmenes i propostes de Compromís als Pressupostos Generals de l’Estat, entre les quals hi ha 60 milions, per començar, per al tren que hauria d’unir les tres ciutats.

En eixe sentit, Vengut ha aclarit que “sabem quins tràmits i quines són les condicions necessàries per a fer-lo viable. Sabem que PP i PSOE han pogut fer-lo realitat i no han volgut. Sabem que, per fer-lo viable, calen partides pressupostàries, que nosaltres continuarem demanant. Sabem que calen projectes, i després executar-los. Tot això ho sabem. Nosaltres estem complint com a representants del poble valencià, i hem de posar negre sobre blanc perquè no arriba el tren”.

trengandiadeniaMarina_660

Però PP i PSOE”, ha afegit la secretària comarcal Pepa Izquierdo, “estan acostumats que Madrid queda molt lluny, i creuen que ningú no veu el que passa allà. Cal que la ciutadania torne a dir que vol el tren. I, especialment en temps de crisi, cal apostar pel transport públic; un transport públic que pot vertebrar dues comarques, un país, que pot trencar la frontera de dues províncies, que pot apropar el veïnat de ciutats com Dénia i Gandia, que pot fer més fàcil arribar a Bellreguard i Oliva”.

 Per això, “fem esta crida, que és una crida amb imaginació i esperança, és una crida per allò que necessita la gent. Volem convidar a la ciutadania de les dues comarques a venir a Gandia i a Dénia, davant de l’estació, amb la maleta, a agafar un tren a que totes i tots volem que isca ben prompte”.

Dissabte 9 de novembre, a les 11:30h davant l’estació del “trenet” de Dénia: CONCENTRACIÓ A FAVOR DEL TREN DÉNIA-GANDIA!