AGRAÏMENTS

Després de la primera Festa d’Estellés a Dénia, des del BLOC volem agrair a totes aquelles persones que van participar i col•laborar en la mateixa. I es que varen ser molts els que s’implicaren en esta nova incitativa, que amb tanta il•lusió em volgut emprendre. Aquesta festa s’ha realitzat a molt pobles valencians, i Dénia no podia faltar en la commemoració del naixement d’un dels poetes valencians més importants, com és Vicent Andrés Estellés.
Amb la festa li vam retre un homenatge, que ben segur recordaran tots els seus assistents. Molt bona gent, sopar de cabasset, i un emotiu i sentit recital de poesia van ser els detonants per fer gaudir a tots els assistents d’una nit magnifica.
L’al•licient principal de la nit va ser, com no podria ser d’altra manera, un recital de poesia que va tindre quinze rapsodes, que tot i haver amateurs i d’altres més experimentats, tots van delectar al públic amb els poemes d’Estellés. I a més, Sebastià Garcia i Vicent Balaguer van conduir un recital, al que van amenitzar amb les experiències i anècdotes que van compartir amb el poeta homenatjat.
Per tot, aquest escrit és un agraïment a aquells que recitareu, organitzareu, ajudareu i/o compartireu una nit meravellosa recordant a Vicent Andrés Estellés. Entre totes i tots farem d’aquesta festa, una tradició per recordar i difondre l’obra d’Estellés.

Moltes gràcies a tots i totes