El dijous 20 de maig es va celebrar assemblea ordinària del col·lectiu del Bloc de Pego, on es va aprovar per unanimitat la proposta de presentar 4 candidats per a triar entre tots i totes la persona que encapçalarà la llista del Bloc de Pego per a les properes eleccions.

Les persones presentades son: Àngel Sendra, Conxa del Ruste, Joan Folqués i Karen Lynch.

L’assemblea extraordinària per a l’elecció del candidat o candidata serà el pròxim 10 de Juny.

Pego 21 de maig de 2010

Font: Ràdio Pego

El Bloc de Pego presentava el passat 20 de maig quatre candidatures per a triar el proper o la propera cap de llista per a les esmentades eleccions municipals. Dijous passat el Bloc celebrava assemblea ordinària, una assemblea que aprovava, per unanimitat, la proposta de presentar 4 candidatures de les que eixirà escollida la persona que encapçalarà la llista del Bloc de Pego per a les properes eleccions.

Les quatre candidatures presentades són paritàries, és a dir, trobem a dos homes: Àngel Sendra, actual portaveu del Bloc al consistori pegolí i Joan Folqués, president del Pego CF i a dos dones, Conxa del Ruste, secretària local de la formació i Karen Lynch, de moment la menys pública del conjunt presentat. Cadascun d’ells i elles disposen de 20 dies per a convèncer els militants de la formació nacionalista perquè els escullen com a líders per al que resta d’any. I és que l’assemblea extraordinària per a l’elecció del candidat o candidata tindrà lloc el proper dijous, 10 de juny.

La formació nacionalista des de fa temps que va optar per les noves tecnologies per a connectar amb un ventall ampli de públic, és per això que no és d’estranyar que a més de la seua pàgina web, el Bloc de Pego tinga un perfil a la xarxa social facebook. En aquest lloc del ciberespai la gent pot apostar pel seu candidat o la seua candidata i és que la formació nacionalista ha penjat la pregunta: “Qui t’agradaria que encapçalara la llista electoral del Bloc de Pego a les eleccions de l’any que ve?” I tot seguit et posa les quatre opcions:
“option 1: Àngel Sendra
option 2: Conxa del Ruste
option 3: Joan Folqués
option 4: Karen Lynch”