Arran de la campanya #vulleltrenGandiaDénia, llançada per Compromís de la Marina Alta i la Safor a favor del tren Gandia-Oliva-Dénia i de l'alliberament de l'autopista AP-7, el Portaveu de Comarcal de la Marina Alta, Enric Vengut, va ser entrevistat per Ràdio Dénia Cadena Ser per explicar amb més detall el contingut i motiu de la campanya." /> Arran de la campanya #vulleltrenGandiaDénia, llançada per Compromís de la Marina Alta i la Safor a favor del tren Gandia-Oliva-Dénia i de l'alliberament de l'autopista AP-7, el Portaveu de Comarcal de la Marina Alta, Enric Vengut, va ser entrevistat per Ràdio Dénia Cadena Ser per explicar amb més detall el contingut i motiu de la campanya." />

Arran de la campanya #vulleltrenGandiaDénia, llançada per Compromís de la Marina Alta i la Safor a favor del tren Gandia-Oliva-Dénia i de l’alliberament de l’autopista AP-7, el Portaveu de Comarcal de la Marina Alta, Enric Vengut, va ser entrevistat per Ràdio Dénia Cadena Ser per explicar amb més detall el contingut i motiu de la campanya.

Vengut va destacar que no tindre el tren suposa una limitació al creixement econòmic de la comarca, així com que la falta d’infraestructures suposa un problema real per als habitants de la comarca ja que els treballadors, estudiants, comerciants i turistes és veuen afectats negativament per la manca d’aquesta infraestructura.

Noves accions

Els organitzadors de la campanya valoren molt positivament la reacció de la ciutadania i l’impacte que ha tingut aquesta acció. Ara les dos comarques ja estan preparant noves accions  que s’emmarquen dins d’aquesta campanya en favor del tren i que s’aniran concretant durant el propers mesos.

enric_gerard_qui