La coalició Compromís ha mostrat aquest matí en roda de premsa la seua satisfacció per la sentència favorable a l’equip de govern de Vicent Pons a qui van intentar traure de l’alcaldia mitjançant una moció de censura regidors del PP i del PSOE de Benidoleig.

 El Síndic de Compromís, Enric Morera, ha manifestat la seua satisfacció pel resultat de la sentència però recorda que ” la moció només va ser motivada per interesos partidistes i, per això, s’ha atemptat a la voluntat del poble de Benidoleig“. Per a Morera “el que és preocupant és com hem arribat a aquesta situació que, d’una banda,era perfectament evitable i, per una altra, es deu al mal ús que governants com el Conseller de Governació Castellanos fan d’institucions com la conselleria perquè el PP encara no ha expulsat als instigadors d’aquesta moció”.

 El Secretari Comarcal de la Marina Alta, Enric Vengut, també ha destacat el “regust amarg d’aquesta victòria legal que no era necessària i que només ha servit per a alterar el pols i la vida de Benidoleig“- i ha lamentat que- “ per a alguns la política no siga un instrument per a ajudar a la gent“.

L’Alcalde, Vicent Pons, ha destacat “el mal plantejament que va tenir la moció de censura. No es va fer bé, es van disfressar els motius reals de la moció amb mentides que, per desgràcia, avui dia encara expliquen. I la realitat és que ara Benidoleig va a haver de fer-se càrrec dels costos del contenciós“.

 El diputat de Compromís, Enric Morera, ha volgut destacar d’una manera mes amplia, “la persecució i assetjament polític que estan patint molts alcaldes i regidors de Compromís. De *Tavernes a Oriola o a Alcoi on els vells partits utilitzen tota l’artilleria pesada quan hi ha una bona gestió dels ajuntament“.