Després de la concentració davant de les estacions de Gandia i Dénia, reivindicant la connexió ferroviària entre aquestes dos comarques, des de Compromís avisen que la reivindicació no ha fet més que tornar a posar aquest tema en boca dels ciutadans i ja trauen a la llum una nova campanya.

Compromís de la Safor i la Marina no ha volgut deixat que es gelaren els ànims després de la concentració de dissabte passat que duia per lema “agafaeltren” i que va congregar més de 400 persones entre les dues capitals de comarca, i ja han posat en marxa una altra crida perquè les votacions a les esmenes presentades per dotar d’una partida pressupostaria adequada el tren Gandia-Dénia no passes desapercebudes.

I es que demà dimarts, per la vesprada, tindrà lloc el debat de les esmenes que fan referència al ministeri de foment, i entre les quals els troben les referides al tren de la costa. En aquest cas, des de Compromís tornen a la carrega, des de la pàgina web i les xarxes socials, perquè aquesta votació no passe “sense pena ni glòria” i a més reclama “voler saber” qui està a favor del tren de la Costa i qui no.

tren_gandiaolivadenia_volemsaber2013

Aquest partit, que va presentar una esmena de 30 milions front als 400 mil euros del ministeri, assegura que “no podem perdre un altre any sense començar la construcció d’aquesta infraestructura que portem més de 30 anys demandant”, i recorden que “la millor manera de demostrar que es vol el tren en els pressupostos, i que qualsevol altra resposta suposa estar en contra”, fent una clara referència al PSOE i PP, que ens els respectius governs mai han demostrat interès en este sentit.

Per tant, demà caldrà estar atent a com es desenvolupen les votacions a les esmenes a favor d’una major partida pressupostaria que puguen suposar el primer pas al inici de la construcció del tren Gandia-Dénia.

Esdeveniment al facebook